Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 L'alcalde Pau Ricomà participa aquest dimecres a les jornades DAFO Tarragona - Lleida

L'alcalde Pau Ricomà participa aquest dimecres a les jornades DAFO Tarragona - Lleida

L'alcalde Pau Ricomà participa aquest dimecres a les jornades DAFO Tarragona - Lleida

La sessió, que tindrà lloc al Palau de Congressos, porta per títol 'Turisme i sectors estratègics per a l’economia de les persones'
31/05/2022

Aquest dimecres, 1 de juny, l’alcalde de Tarragona i conseller de Turisme, Pau Ricomà, assistirà a les Jornades DAFO Tarragona-Lleida al Palau de Congressos. Ho farà concretament al diàleg d’alcaldes, que començarà aproximadament a les 13.15 h, i on l’acompanyarà l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

La jornada d’aquest dimecres a Tarragona porta per títol “Turisme i sectors estratègics per a l’economia de les persones” i tindrà lloc de 9 a 16 h al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un dels eixos de la jornada serà el turisme —tant vacacional com de negocis— com a element dinamitzador del territori, però també tot allò que comporta el pool industrial de Tarragona, la zona portuària i les seves infraestructures.

Les Jornades DAFO són una iniciativa destinada a crear valor social i econòmic entre ciutats i territoris. Neixen el 2014 a partir d’un ferm interès per reactivar el creixement empresarial i amb l’objectiu de posicionar Tarragona i Lleida com a espais socials i infraestructurals que reuneixen les característiques idònies per invertir i desenvolupar iniciatives econòmiques.

Consulteu el programa de la jornada al web www.jornadesdafo.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta