Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 Tarragona promociona la seva marca turística a Navartur

Tarragona promociona la seva marca turística a Navartur

Tarragona promociona la seva marca turística a Navartur

El Patronat Municipal de Turisme és present a la fira de Pamplona, en el marc del conveni Córner, per atreure visitants del nord d'Espanya
25/02/2022

Tarragona és present des d’aquest divendres a Navartur, la fira comercial líder del sector turística al nord d’Espanya que se celebra fins diumenge a Pamplona. La presència del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) a la fira s’emmarca en el conveni Córner que l’Ajuntament i altres institucions del Camp de Tarragona han signat amb la Diputació aquest mes de febrer i que preveu la presència de les destinacions de la Costa Daurada a diferents fires i campanyes nacionals i internacionals. 

L'acció promocional de Tarragona a NAVARTUR vol teixir noves aliances amb agents locals i obrir la porta a un mercat potencial molt interessant i amb un alt poder adquisitiu, com és el navarrès i el basc, amb la realització d'accions de promoció de Tarragona a Navarra durant l'any 2022. Per la seva part, el gerent del PMTT és present aquest divendres a Pamplona per tal de mantenir reunions de treball amb agents turístics del sector públic i privat de Navarra amb la finalitat de buscar sinergies que afavoreixin possibles col·laboracions futures. 

Gràcies al conveni Córner, durant aquest 2022, Tarragona també serà present  a les fires WTM de Londres, MIITT de Moscou, FITUR de Madrid i B-TRAVEL de Barcelona. A més, la ciutat és present a diferents fires de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat (GCPHE), que enguany ha acordat la participació a FITUR (Madrid), Salon Mondial du Tourisme (París), Salon des Vacances (Brussel·les), ITLM Singapur, JATA (Tòquio) i WTM (Londres). 

Dades sobre els mercats emissors navarrès i basc a Tarragona

A partir de les estadístiques d'atenció al públic del PMTT realitzades presencialment el 2021 en tres espais de la ciutat, l’any passat es van entrevistar un total de 19.699 persones, 14.149 de les quals provenien d'Espanya. D’aquestes, 380 eren de Navarra (2'69% de quota de mercat espanyol) i 1.170 del País Basc (8,27% de quota de mercat espanyol).  

 
Segells de reconeixement d'administració oberta