Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 Tarragona se suma un any més al Conveni Córner de la Costa Daurada per promocionar-se turísticament

Tarragona se suma un any més al Conveni Córner de la Costa Daurada per promocionar-se turísticament

Tarragona se suma un any més al Conveni Córner de la Costa Daurada per promocionar-se turísticament

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, ha signat l’acord, que preveu presència de la ciutat a diferents fires i campanyes nacionals i internacionals
Tarragona se suma un any més al Conveni Córner de la Costa Daurada per promocionar-se turísticament Foto: Diputació de Tarragona.
08/02/2022

Aquest dimarts 8 de febrer la Diputació de Tarragona ha acollit l’acte de signatura anual del Conveni Córner per a la promoció turística de les destinacions de la Costa Daurada, al qual hi ha assistit l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), Pau Ricomà. Tarragona se suma doncs un any més a aquest conveni, que preveu la presència de les destinacions i agents turístics que el signen a diferents fires nacionals i internacionals, a més de la participació en promocions i campanyes de publicitat on-line i off-line, també nacionals i internacionals, dutes a terme pel Patronat de Turisme de la Diputació (PTDT).

Amb motiu de la renovació del conveni, Ricomà ha volgut destacar “la importància de l’acció conjunta amb Diputació, Agència Catalana de Turisme o Ciutats Patrimoni per arribar a mercats on difícilment podriem ser-hi de forma individual i associar-nos a marques que gaudeixen de prestigi internacional per posicionar-nos com a destinació sostenible i de qualitat”.

Sobre la presència a fires, el conveni regula la participació conjunta i coordinada de les parts en accions de promoció del territori a través d’un “projecte conjunt de participació a fires internacionals, nacionals i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en un únic ‘córner’”. Les fires en què estarà present el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, concretament, són el WTM (Londres), MITT (Moscou), FITUR (Madrid), B-TRAVEL (Barcelona) i NAVARTUR (Pamplona).

El conveni preveu igualment “desenvolupar una campanya de publicitat conjunta en els mercats emissors més importants de la Costa Daurada per difondre els recursos i productes  turístics més destacats del territori i els atractius turístics dels municipis que s’adhereixin a l’acció”. Dins d’aquestes accions, es contemplen campanyes de publicitat de la Costa Daurada i els municipis adherits a l’acció als mercats francès, espanyol (País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i València) i català.

El Conveni Còrner suma un total de 27 institucions públiques i privades —entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions— i té una inversió total de 332.570 €.

Presència internacional també amb Ciutats Patrimoni

A més de la promoció dins del córner de la Costa Daurada, Tarragona és present també a diferents fires de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat (GCPHE), que enguany ha acordat la participació a FITUR (Madrid), Salon Mondial du Tourisme (París), Salon des Vacances (Brussel·les), ILTM Singapur, JATA (Tòquio) i WTM, a Londres.

Segells de reconeixement d'administració oberta