Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 Tarragona Turisme dedica el setè número de la sèrie "Tarragona en família" a la Rambla Nova i el Mercat Central

Tarragona Turisme dedica el setè número de la sèrie "Tarragona en família" a la Rambla Nova i el Mercat Central

Tarragona Turisme dedica el setè número de la sèrie "Tarragona en família" a la Rambla Nova i el Mercat Central

‘La Rambla Nova i el Mercat. Un passeig pel cor de la ciutat’ es podrà trobar en quatre idiomes al web, a l’oficina turística del carrer Major i al mateix Mercat
14/12/2022

La Rambla Nova i el Mercat Central són els protagonistes del setè número de la sèrie “Tarragona en Família”, una col·leció de quadríptics adreçada al públic familiar amb què el Patronat Muncipal de Turisme de Tarragona (PMTT) vol que els infants descobreixin de manera didàctica, participativa i divertida els espais patrimonials de la ciutat.

En total, Tarragona Turisme ha editat 21.200 exemplars del quadríptic La Rambla Nova i el Mercat. Un passeig pel cor de la ciutat en quatre idiomes: 8.500 en català, 8.500 més en castellà, 2.100 en anglès i els mateixos 2.100 en francès. Aquests exemplars es podran trobar a l’oficina d’atenció turística del carrer Major 37, al Mercat Central i en pdf a l’apartat de publicacions del web de Tarragona Turisme.

El quadríptic proposa activitats de descoberta de la Rambla Nova (amb “parades” a llocs tan emblemàtics com ara el Balcó del Mediterrani, el Monument als herois de 1811, el Monument als castellers, l’estàtua de l’avi Virgili, la font del Centenari i els teatres Metropol i Tarragona), la passarel·la del Port, el Balconet del Miracle i el Mercat Central.

La sèrie “Tarragona en Família” va néixer l’agost de 2021 amb un primer quadríptic dedicat a l’Amfiteatre. En els números següents, els protagonistes han estat el Circ romà, la Tàrraco Romana, el Serrallo i el Port, la Part Alta i l’Aqüeducte de les Ferreres.

Els materials, realitzats per la periodista Cristina Serret i l’il·lustrador Armand, inclouen informació sobre els espais i un seguit d’activitats, preguntes i jocs perquè les famílies facin una descoberta activa de la ciutat. A més, incorporen enllaços a recursos turístics digitals i s’anima les famílies a fotografiar-se i utilitzar el hashtag #TarragonaEnFamília per compartir l’experiència a les xarxes socials.

Segells de reconeixement d'administració oberta