Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 L'alcalde Rubén Viñuales presideix la presentació de la Fira del Vi de Falset al sector turístic de la ciutat

L'alcalde Rubén Viñuales presideix la presentació de la Fira del Vi de Falset al sector turístic de la ciutat

L'alcalde Rubén Viñuales presideix la presentació de la Fira del Vi de Falset al sector turístic de la ciutat

L’acte s’emmarca en l’acord entre els ajuntaments de Falset, Tarragona i Reus per difondre les respectives ofertes culturals i turístiques
L'alcalde Rubén Viñuales presideix la presentació de la Fira del Vi de Falset al sector turístic de la ciutat Foto: Juan Carlos Borrachero.
29/04/2024

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presidit aquest vespre la presentació de la Fira del Vi de Falset al sector turístic de Tarragona, que ha tingut lloc a la volta de Sant Hermenegild del Circ Romà i on el batlle tarragoní ha destacat "la riquesa enològica, gastronòmica i cultural de la província, de la qual estem molt orgulloses i orgulloses", alhora que ha reivindicat la cultura del vi com a "un reclam en l'àmbit turístic i en l'àmbit identitari: la simbiosi perfecta per reivindicar el territori i compartir-lo amb qui el visita".

A la presentació hi han assistit l'alcalde de Falset, Carlos Brull; el president de la DOQ Priorat, Sal·lustià Álvarez; la presidenta de la DO Montsant, Pilar Just; el president de la DOP Siurana, Antoni Galceran, i la presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Montse Adan, a més representants institucionals, del sector turístic i de les diferents DO de la demarcació.

L’acte s’emmarca en l’acord entre els ajuntaments de Falset, Tarragona i Reus per sumar esforços i cooperar, amb l’objectiu de donar-se projecció i contribuir a divulgar les respectives localitats i ofertes culturals i turístiques. En el marc d’aquest acord, tant Tarragona com Reus tindran presència a la Fira del Vi de Falset els dies 3, 4 i 5 de maig.

L'esdeveniment ha comptat amb la música de l’arpista Anna Amigó (de la mà del festival Garbinada Pop) i hi finalitzat amb un tast de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant i una degustació amb l’oli extra verge de la DOP Siurana com a base.

Segells de reconeixement d'administració oberta