Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 L'aliança amb MSC per oferir experiències post creuer protagonitzarà la primera jornada de Tarragona a Fitur

L'aliança amb MSC per oferir experiències post creuer protagonitzarà la primera jornada de Tarragona a Fitur

L'aliança amb MSC per oferir experiències post creuer protagonitzarà la primera jornada de Tarragona a Fitur

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona aterra demà dimecres a la fira internacional amb una agenda de més de 30 actes i reunions
L'aliança amb MSC per oferir experiències post creuer protagonitzarà la primera jornada de Tarragona a Fitur Imatge de l'assemblea de la Xarxa de Ciutats AVE, celebrada aquest dimarts a Madrid.
23/01/2024

La consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, presentarà demà a Fitur 2024 l’aliança amb MSC Cruceros per oferir a Tarragona i la Costa Daurada activitats post creuer que millorin l’experiència dels turistes amb escala al Port de Tarragona.

Es tracta d’una associació estratègica que presentaran Fernando Pacheco, director general de MSC Cruceros España; Carles Brull, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Alba Colet, responsable comercial de Global Ports Tarragona; i la mateixa consellera Adan a partir de les 11 h a la sala Vip de Puertos del Estado a Fitur Cruises (pavelló 4).

L’acte protagonitzarà una primera jornada de la ciutat de Tarragona a Fitur amb una dotzena de trobades professionals que, segons explica la consellera Adan “volen teixir les aliances necessàries per enfortir tant la imatge de la ciutat com el posicionament en mercats clau per a la desestacionalització, especialment Madrid i Aragó”. Tarragona serà a Fitur dins de l’estand de la Costa Daurada (pavelló 7), on augmentarà la presència visual i comptarà amb un dia sencer a la pantalla promocional de l’estand.

Al llarg dels tres dies de presència de Tarragona a Fitur 2024 (que té lloc a Ifema del 24 al 28 de gener), la delegació de Tarragona participarà en una trentena de reunions, trobades, presentacions i esdeveniments en què seran presents la consellera de Turisme, Montse Adan, el conseller de Turisme Esportiu, Berni Álvarez, i l’alcalde Rubén Viñuales. Com a acte previ, la consellera Adan ha participat a l’assemblea de la Xarxa de Ciutats AVE, que ha tingut lloc aquest dimarts a Madrid.

Entre els actes més destacats, figuren l'aliança amb MSC Cruceros, Diputació de Tarragona i Global Ports Tarragona del dia 24; el conveni amb Ouigo (dijous 25); o l’assemblea general del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat del mateix dia 25, de la mà del qual es renovaran els convenis amb Turespaña dijous i amb Paradores divendres.

Així mateix, la delegació tarragonina mantindrà diferents reunions per potenciar el turisme religiós i esportiu, dues de les apostes municipals en l’estratègia per consolidar la desestacionalització que ja han mostrant les dades turístiques del 2023, presentades aquest passat dilluns 22 de gener.

Segells de reconeixement d'administració oberta