Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 Pregó de la Setmana Santa 2024

Pregó de la Setmana Santa 2024

Pregó de la Setmana Santa 2024

La ballarina i coreògrafa Arantxa Sagardoy ha estat la pregonera
17/03/2024

Aquest diumenge ha tingut lloc l’acte de lectura del pregó de la Setmana Santa de Tarragona 2024 al Centre Tarraconense El Seminari. L’esdeveniment ha estat presentat pel president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa (AAST), Francesc Seritjol, que ha introduït la pregonera, la ballarina i coreògrafa tarragonina Arantxa Sagardoy. En el seu pregó, Sagardoy ha destacat "l'emoció, tradició, història, devoció, art i comunitat” com a valors de la Setmana Santa i ha donat pas a l’actuació dels alumnes de la seva escola de dansa.

L’acte també ha comptat amb la intervenció de Montse Adan, consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç i encarregada de la promoció de la Setmana Santa de l’Ajuntament de Tarragona, qui ha fet un símil entre les virtuts que comparteixen la pregonera Arantxa Sagardoy i la ciutat de Tarragona, de la qual ha dit que "ho té tot per esdevenir una ciutat de somni". Per aconseguir-ho, Adan considera que "Tarragona ha de ser capaç d'identificar aquelles persones que excel·leixen en els seus àmbits professionals i personals, i valorar i expandir aquest talent al conjunt de la comunitat". 

Finalment, el vicari episcopal, Ignasi Durany, s’ha encarregat de cloure l’acte, abans de l’entrega dels obsequis de l’AASST i de l’Ajuntament de Tarragona a la pregonera.

Segells de reconeixement d'administració oberta