Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 Tarragona anuncia a Fitur l'aliança estratègica amb MSC per oferir experiències post creuer

Tarragona anuncia a Fitur l'aliança estratègica amb MSC per oferir experiències post creuer

Tarragona anuncia a Fitur l'aliança estratègica amb MSC per oferir experiències post creuer

L’aposta de la companyia per Tarragona com a port de sortida i arribada els divendres d’abril a octubre obre noves possibilitats per al turisme a tot el territori
24/01/2024

La consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha presentat avui a Fitur 2024 l’aliança amb MSC Cruceros per oferir a Tarragona i la Costa Daurada activitats post creuer que millorin l’experiència dels turistes amb escala al Port de Tarragona.

Es tracta d’una associació estratègica que han explicat a la sala d’actes de Puertos del Estado, a Fitur Cruises, Fernando Pacheco, director general de MSC Cruceros España; Carles Brull, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Alba Colet, responsable comercial de Global Ports Tarragona; i la mateixa consellera Adan.

MSC Cruceros ha renovat enguany la seva aposta per Tarragona com a port d'embarcament i desembarcament. Aquesta temporada 2024 Tarragona formarà part dels seus itineraris entre el 19 d'abril i el 26 d'octubre amb un total previst de 28 escales del creuer MSC Fantasia, que arribarà els divendres a Port Tarragona. El total d’escales de creuers de MSC a Tarragona durant el 2024 serà de 58.

L’arribada en divendres obre noves possibilitats per al sector a tot el territori ja que és una porta a estendre l’estada durant els caps de setmana i també per desestacionalitzar la temporada, ja que els creuers arriben durant set mesos. Per aquest motiu, des del Patronat Municipal de Turisme, s’ha avançat que es prepara una oferta per millorar l’experiència dels turistes que arriben al Port.

"Som molt conscients del valor afegit del turisme de creuer de qualitat i per això creiem necessària aquesta aliança estratègica amb MSC Creuers i els patronats de turisme de Costa Daurada i Tarragona", ha explicat Adan a la presentació. “Aquesta col·laboració única millorarà substancialment l'experiència dels creueristes a la nostra ciutat i al nostre territori, estenent la seva aventura més enllà del vaixell i brindant-los l'oportunitat que es quedin un cap de setmana per descobrir els tresors que ofereix una joia de la Mediterrània, patrimoni de la Humanitat, com la ciutat de Tarragona”, ha afegit.

En la mateixa presentació, s’ha informat dels avenços de les obres de construcció de la nova terminal marítima de creuers, impulsada per Global Ports Tarragona, com una acció fonamental per millorar l’experiència dels passatgers amb destinació o sortida de Tarragona Cruise Port.

L’acte protagonitza la primera jornada de la ciutat de Tarragona a Fitur, que s’estendrà durant el dia amb una dotzena de trobades professionals. També destaca en l’agenda d’aquest dimecres la signatura d’un conveni amb Haya Peregrinaciones, empresa dedicada al turisme religiós, per promoure la Ruta dels Primers Cristians de Tàrraco i la Setmana Santa de Tarragona.

Tarragona a Fitur

La delegació de Tarragona serà a Fitur dins de l’estand de la Costa Daurada (pavelló 7) del 24 al 26 de gener i comptarà amb la presència de la consellera de Turisme de l’Ajuntament, Montse Adan, el conseller de Turisme Esportiu, Berni Álvarez, i l’alcalde Rubén Viñuales. Al llarg dels tres dies a la fira internacional, els representants de l’Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme participaran en una trentena de reunions, trobades, presentacions i esdeveniments.

Entre els actes més destacats, figuren la presentació amb MSC Cruceros, Diputació de Tarragona i Global Ports Tarragona d’avui; la signatura d’un conveni amb Ouigo (demà dijous 25); o l’assemblea general del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat del mateix dia 25, de la mà del qual es renovaran els convenis amb Turespaña dijous i amb Paradores divendres.

Segells de reconeixement d'administració oberta