Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 Tarragona es promociona a Navartur amb els municipis de la Costa del Baix Gaià

Tarragona es promociona a Navartur amb els municipis de la Costa del Baix Gaià

Tarragona es promociona a Navartur amb els municipis de la Costa del Baix Gaià

Juntament amb Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà, Tarragona és present del 23 al 25 de febrer a la fira navarresa
Tarragona es promociona a Navartur amb els municipis de la Costa del Baix Gaià Representants dels municipis de la Costa del Baix Gaià presents a Navartur.
23/02/2024

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà tornen a estar presents enguany a NAVARTUR, la Fira Internacional de Turisme de Navarra. Aquesta cita, una de les més importants del sector turístic a la zona nord d'Espanya, se celebra a Pamplona del 23 al 25 de febrer.

“Els mercats basc i navarrès són mercats de proximitat estratègics per a Tarragona, per això la presència del Patronat Municipal de Turisme en Navartur és un dels actes destacats del calendari anual de fires i esdeveniments de promoció turística” ha explicat la consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan.

Els cinc municipis de la Costa del Baix Gaià es promocionen conjuntament sota el paraigua de la marca Costa Daurada i en el marc del conveni Córner, en un espai diferenciat dins de l’estand que la Diputació de Tarragona a Navartur, on durant els dies de la fira s’oferirà un tast d’oli de les cooperatives agrícoles del Baix Gaià.

Navartur és una de les cites habituals on assisteixen juntes les destinacions que conformen la marca Costa del Baix Gaià, atesa la importància dels mercats navarrès i basc en el sector turístic del territori. La fira va comptar el 2023 amb més de 46.000 visitants, un 60% més que en l'edició del 2022.

La presència a la fira s’emmarca en les accions de promoció turística que realitzen les cinc localitats coordinadament per tal de potenciar el Baix Gaià com a destinació turística. La propera cita serà al Salón del Turismo de Aragón ARATUR, que tindrà lloc a Saragossa del 24 al 26 de maig.

En el marc també del conveni Córner de la Costa Daurada, la ciutat de Tarragona serà present enguany a la fira ITB de Berlín, la fira WTM de Londres i la fira B-Travel de Barcelona, a més de Fitur, que va tenir lloc el passat mes de gener a Madrid.

Segells de reconeixement d'administració oberta