Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 Tarragona, present al vintè aniversari de la Xarxa de Ciutats AVE

Tarragona, present al vintè aniversari de la Xarxa de Ciutats AVE

Tarragona, present al vintè aniversari de la Xarxa de Ciutats AVE

La consellera de Turisme, Montse Adan, assisteix a l’assemblea del grup a Saragossa
29/05/2024

Tarragona és present als actes amb els quals la Xarxa de Ciutats AVE celebra el vintè aniversari de la seva creació. Com a esdeveniment central de l’efemèride, hi ha l’assemblea general, que té lloc aquest dimecres 29 de maig a Saragossa i que compta amb la presència de la consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan.

Des de la capital aragonesa, Adan ha volgut destacar “les oportunitats que el transport ferrioviari d’alta velocitat ha proporcionat a Tarragona, que s’ha convertit en destinació propera d’escapada per a ciutats com Madrid o la mateixa Saragossa, gràcies a aquesta alta velocitat i als preus realment competitius de les opcions low cost”.

“La promoció conjunta amb la resta de destinacions AVE també ha significat una oportunitat de projecció i posicionament com a destinació d’escapada que des de Tarragona només podem agrair i aprofitar” ha afegit la màxima responsable de Turisme al consistori tarragoní.

La celebració té lloc els dies 28 i 29 de maig justament a la ciutat on va néixer el grup, Saragossa, l’any 2004, amb nou localitats membres. Actualment, en formen part un total 34 destinacions (Gijón ha estat l’última a afegir-s’hi), que durant l’assemblea, han manifestat la voluntat de reforçar la promoció no només dels destins concrets, sinó també de les possibilitats de fer recorreguts i rutes en tren per les diferents ciutats integrants.

Durant els 20 anys d’existència de la Xarxa de Ciutats AVE, el grup s’ha promocionat conjuntament a fires com Fitur, B-Travel o Intur i, internacionalment, a la ITB de Berlín, la WTM de Londres o l’Anato de Colòmbia, a més d’assistir a jornades internacionals a la Xina, el Japó, l’Argentina o Mèxic.

Segells de reconeixement d'administració oberta