Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2024 Tornen els Tastets de Tarragona a partir d'aquest dijous

Tornen els Tastets de Tarragona a partir d'aquest dijous

Tornen els Tastets de Tarragona a partir d'aquest dijous

11 restaurants ofereixen degustacions tots els dijous al vespre en una iniciativa de l’AEH Tarragona Ciutat amb el suport de Tarragona Turisme
06/02/2024

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Tarragona, amb la col·laboració de Tarragona Turisme, reprèn la iniciativa gastronòmica Tastets de Tarragona el proper dijous, 8 de febrer.

Un total d’11 restaurants elaboraran i oferiran les seves degustacions que aniran maridades amb una copa de cava, vi blanc, vi negre o aigua tots els dijous al vespre. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 EUR.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat onze propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants.

Segons explica l’AEH de Tarragona ciutat “es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible que té com a objectiu donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa”.

En aquest sentit s’ha pronunciat la consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Montse Adan, qui destaca que “la dinamització de la restauració és sempre una bona notícia per a una ciutat que es vol posicionar com a destinació d’escapada cultural i gastronòmica”. “Amb aquesta proposta, Tarragona suma atractiu per als visitants però també per a la població local, que té més opcions al seu abast” ha afegit.

En aquesta edició hi participen els restaurants Continental (pl. de la Font, 35), Donosti (pl. de la Font, 16), Merceria 34 (Merceria, 34), Bocho (c. August, 24), Formatgeria Marga i Degustació (c. August, 30), 4 Latas (pl. de la Font, 9), Quattros (pl. de la Font, 2), La Malcriada (c. Reding, 28), La Jartá (Port Esportiu Tarragona, passeig Rafael Casanova), Amazónico Wellness Food & Cocktails (Port Esportiu Tarragona, passeig Rafael Casanova) i Bolimbo (c. Reding, 26).

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tastets de Tarragona’ es podran consultar a la pàgina de Facebook, al perfil d'Instagram i al web de les jornades.

Segells de reconeixement d'administració oberta