Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2025 Arriba una nova edició de "L'arròs mariner de Tarragona, jornades gastronòmiques"

Arriba una nova edició de "L'arròs mariner de Tarragona, jornades gastronòmiques"

Arriba una nova edició de "L'arròs mariner de Tarragona, jornades gastronòmiques"

21 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 de maig a l’1 de juny
Arriba una nova edició de "L'arròs mariner de Tarragona, jornades gastronòmiques" Moment de la presentació de les jornades de l'arròs mariner de Tarragona. Foto: Josep Gallofré.
06/05/2025

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona i amb el patrocini d’Arròs Bayo i del Celler Castell d’Or, ha presentat aquest matí les jornades de l’arròs mariner de Tarragona.

Durant 15 dies, alguns dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista. Es tracta dels restaurants Brisa Restaurant/Tamarit Beach Resort, Restaurant El Llagut, El Racó Del Pescador, Taranta Restaurant, Restaurant Hola Playa, Casa Balcells, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant La Malcriada, Quattros, La Sardineta Restaurant, Vadegust, Gure-Toki, Selvático Wellness Food&Cocktails, El Pòsit Del Serrallo, Flamingo, Tapepear, Galliner De L'antiquari, Casa Bartra Hotel Nuria, Beach House La Mora i Nàutic Tarragona.

Montse Adan, consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç de Tarragona ha remarcat que "Tarragona és moltes coses: és cultura, patrimoni, tradició, comerç, però Tarragona també és sinònim de gastronomia. I, amb aquestes jornades, ho demostra any rere any per això convidem tota la ciutadania a participar-hi".

Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat, ha volgut destacar el motiu pel qual es celebren les jornades i és “desestacionalitzar l’oferta gastronòmica i promocionar els restaurants durant els períodes de l’any amb menys activitat; fet que beneficia a tota la ciutat”

Els menús estaran elaborats amb Arròs BAYO del Delta de l’Ebre i maridats amb vins i caves del Celler Castell d’Or.

Santos Martínez, representant de Nomen Foods ha remarcat que “L’arròs és essencial perquè ens el mengem a qualsevol hora i en qualsevol situació. I vosaltres sou capaços de donar-li una empremta que no té qualsevol producte”

Per últim, Jordi Amell, CEO del Grup Castell d’Or ha afegit que “tots compartim el mateix objectiu: posar en valor els productes i els vins del nostre territori”.

Consulteu aquí els menús de les jornades.

Segells de reconeixement d'administració oberta