Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona signa la venda del solar de la gasolinera del barri de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona signa la venda del solar de la gasolinera del barri de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona signa la venda del solar de la gasolinera del barri de Sant Pere i Sant Pau

L'operació permetrà finançar l’esperada remodelació de la plaça de la Cinquena Promoció del mateix barri
15/12/2021

El conseller de Béns i Patrimoni, Hermán Pinedo, ha signat aquesta setmana la venda del solar de la gasolinera de Sant Pere i Sant Pau per 670.000 euros. El conseller de Territori i Mobilitat, Xavi Puig, ha explicat que aquesta operació ha estat gràcies a “la bona feina de l’equip de Béns i Patrimoni, capitanejat pel company Hermán Pinedo, que ha tirat endavant aquesta venda tan important i que arriba després que durant anys l’ajuntament hagués intentat infructuosament vendre patrimoni. És, per tant, un èxit per la ciutat” 

Aquesta venda permetrà dur a terme l’esperada remodelació de la plaça de la Cinquena Promoció del mateix barri. En aquest sentit, el conseller Xavi Puig ha destacat que “des del primer moment vam voler que els recursos d’aquesta venda es quedessin al barri”. La plaça de la Cinquena Promoció arrossega problemes importants que comprometen la salubritat de l’espai.   

L’Ajuntament està parlant amb els veïns al voltant d'una fórmula legal per dur a terme aquesta remodelació, ja que es tracta d’una plaça privada però té un ús públic.  

Segells de reconeixement d'administració oberta