Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2022 Aquest dijous s'inicien les obres de la coberta del Palau Municipal

Aquest dijous s'inicien les obres de la coberta del Palau Municipal

Aquest dijous s'inicien les obres de la coberta del Palau Municipal

La intervenció té com a objectiu pal·liar les deficiències detectades a l’estructura que sustenta la coberta de la Sala d’actes, el Saló de plens, la Sala del rellotge, la Sala dels Tarragonins Il·lustres i les balustrades de l’Ajuntament de Tarragona
Aquest dijous s'inicien les obres de la coberta del Palau Municipal Imatge de l'Ajuntament de Tarragona
12/01/2022

Demà dijous s’inicia l’obra de la coberta del Palau Municipal amb les tasques de col·locació de les tanques, casetes i serveis d’obra. Aquesta intervenció té com a objectiu pal·liar les deficiències detectades a l’estructura que sustenta la coberta de la Sala d’actes, el Saló de plens, la Sala del rellotge, la Sala dels Tarragonins Il·lustres i les balustrades de l’Ajuntament de Tarragona. Les obres tenen un termini d’execució inicial de tretze mesos i un import de 504.962,62 € amb IVA. L’empresa adjudicatària és RECOP Restauracions Arquitectòniques, SL.   

La intervenció d’emergència de la substitució de les cobertes de la façana principal de l’Ajuntament de Tarragona es realitzarà en 5 fases. Es començarà treballant a la Sala d’actes, després s’intervindrà a la Torre del Rellotge, posteriorment al Saló de Plens, seguidament a la Sala dels Tarragonins Il·lustres i finalment es restauraran les balustrades, les figures i l’escut de la façana principal.  

Es tracta d’unes cobertes inclinades a dues aigües acabades amb teules ceràmiques recolzades sobre encadellat ceràmic. L’element estructural horitzontal són encavallades de fusta encastades als murs de càrrega, on hi recolzen cabirons i corretges de fusta. Les bigues de fusta han perdut secció degut a l’acció dels tèrmits. 

Segells de reconeixement d'administració oberta