Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2022 L'Ajuntament convida la ciutadania a dibuixar la Tarragona del futur amb una sessió participativa sobre el POUM

L'Ajuntament convida la ciutadania a dibuixar la Tarragona del futur amb una sessió participativa sobre el POUM

L'Ajuntament convida la ciutadania a dibuixar la Tarragona del futur amb una sessió participativa sobre el POUM

La jornada inaugural del procés participatiu se celebrarà dimarts 8 de novembre i vol abordar els reptes de la Tarragona del segle XXI com el creixement de ciutat, l'urbanisme amb mirada de gènere, el patrimoni i la mobilitat sostenible
03/11/2022

Amb l'objectiu de presentar a la ciutadania el model de ciutat que vol impulsar el govern municipal a través del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i escoltar les opinions i propostes dels tarragonins i tarragonines, el pròxim dimarts dia 8 a les 18 h, se celebrarà una sessió participativa sota el títol Dibuixem Tarragona. Inclusió, cohesió, sostenibilitat i altres reptes de futur.

Després de la presentació inaugural de l'avanç del projecte, que tindrà lloc a la Sala August del Palau de Congressos, es desenvoluparà una taula rodona amb les ponències de l'arquitecte Josep Parcerisa sobre el model de ciutat, la sociòloga urbana Blanca Valdívia sobre l'urbanisme amb mirada de gènere, l'arquitecte Arnau Tiñena sobre els creixements urbans, ciutat compacta i forma urbana, l'arqueòloga Carme Miró sobre la ciutat i el patrimoni, i el geògraf Rafael López Monné sobre la mobilitat sostenible. Finalment, hi haurà un espai per a preguntes de l'audiència.

Amb tot, l'Ajuntament vol resoldre dubtes i fer partícip a la ciutadania debatent els reptes de les ciutats del segle XXI que han d'abordar el nou POUM. És per això que a aquesta sessió la seguiran diferents tallers sectorials i monogràfics.

No cal inscripció prèvia per a participar-hi i la sessió es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Tarragona, on també es podrà consultar a posteriori.

Més informació a tarragona.cat/poum.

Segells de reconeixement d'administració oberta