Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona licita la instal·lació d'un parc Street Parkour a la zona del Bosc de Mas Roselló

L'Ajuntament de Tarragona licita la instal·lació d'un parc Street Parkour a la zona del Bosc de Mas Roselló

L'Ajuntament de Tarragona licita la instal·lació d'un parc Street Parkour a la zona del Bosc de Mas Roselló

El projecte és un dels guanyadors dels Pressupostos Participatius 2021.
L'Ajuntament de Tarragona licita la instal·lació d'un parc Street Parkour a la zona del Bosc de Mas Roselló Foto: Marc Colilla
01/09/2022

L’Ajuntament de Tarragona licita un altre dels 18 projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius corresponents al 2021. Es tracta d’un projecte que pretén dignificar el bosc de Mas Rosselló de Tarragona a partir de la renovació d’una zona concreta, actualment degradada i sense cap ús definit, tot incloent en la seva transformació un espai destinat a la pràctica del parkour.  

Tal com ha explicat la consellera de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, “aquest és un exemple de treball conjunt amb la ciutadania, complint amb els desitjos i necessitats de la ciutadania, a través dels pressupostos participatius. Concretament, aquest projecte es realitzarà a una zona arbrada i amb vistes al mar, ubicada en un lloc cèntric de la ciutat, que mereix ser dignificada i aprofitada per la ciutadania”. Varas també ha manifestat que “aquest esport no té cap instal·lació a la ciutat i continuaria en la línia d’indrets per la pràctica esportiva a l’aire lliure  vora la platja”. 

El parkour és una activitat recreativa que promou l'exercici físic, ideal per realitzar a l'aire lliure a una zona arbrada i tranquil·la, com és el bosc de Mas Roselló, sent aquest esport una activitat molt de moda entre el jovent. 

La creació d’aquest espai requerirà la provisió i instal·lació al terra de diferents tipus d’elements específics per la realització d’aquesta activitat esportiva, ubicats al llarg d’un rectangle de dimensions aproximades 8x15 metres.  

El termini d’execució serà de dos mesos i el pressupost és de 39.300 €. 

Consulteu els detalls de la licitació al Perfil de Contractant de l'Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta