Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2023 Els dies 2 i 9 de març es faran dues rutes exploratòries en el marc del Pla Integral de la Part Baixa

Els dies 2 i 9 de març es faran dues rutes exploratòries en el marc del Pla Integral de la Part Baixa

Els dies 2 i 9 de març es faran dues rutes exploratòries en el marc del Pla Integral de la Part Baixa

L’objectiu d’aquesta eina de participació ciutadana és dibuixar el futur del barri amb perspectiva inclusiva, d’accessibilitat i de gènere
28/02/2023

En el marc del procés participatiu del Pla Integral de la Part Baixa de Tarragona que està impulsant l’Ajuntament, els dies 2 i 9 de març es realitzaran dues rutes exploratòries amb perspectiva inclusiva i d’accessibilitat pel que fa a l’urbanisme. Aquesta nova eina de participació ciutadana arriba després de finalitzar els tallers temàtics i les enquestes ciutadanes que també pretenien identificar les problemàtiques urbanístiques i recollir propostes entorn al barri. 

Entre les qüestions que es treballaran durant els recorreguts, destaquen la convivència de mobilitats, la percepció de seguretat, el confort i els recorreguts no discriminatoris, l’eliminació de barreres arquitectòniques, la senyalització i el transport públic adaptat i les reserves d’aparcament. La ruta de dijous 2 de març a les 17.30 h se centrarà amb la perspectiva inclusiva i d’accessibilitat, i la del dia 9, amb la perspectiva de gènere. La inscripció per aquesta primera ruta pot fer-se a través del següent enllaç.  

El Pla Integral de la Part Baixa es tracta d’una eina per a la regeneració urbana i la revitalització del barri que vol portar a terme un canvi profund de la zona en favor del benestar de les persones que hi viuen i com a revulsiu social i econòmic del centre de la ciutat, posant en valor els elements d’identitat que distingeixen i fan únic el barri, així com reivindicar els elements del patrimoni històric situats a la Part Baixa.

Les inscripcions per a les dues rutes s'han de fer en línia. A l'espai web del procés participatiu del Pla Integral de la Part Baixa trobareu els enllaços als formularis d'inscripció de les dues activitats.

Segells de reconeixement d'administració oberta