Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2023 La Generalitat de Catalunya aprova l'informe urbanístic i territorial de l'avanç del POUM

La Generalitat de Catalunya aprova l'informe urbanístic i territorial de l'avanç del POUM

La Generalitat de Catalunya aprova l'informe urbanístic i territorial de l'avanç del POUM

L'aval de la Comissió de Territori és un pas més per a l'aprovació inicial del document, prevista per a aquesta tardor
La Generalitat de Catalunya aprova l'informe urbanístic i territorial de l'avanç del POUM Foto: Marc Colilla.
22/03/2023

La Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona va aprovar ahir un informe urbanístic i territorial favorable en el tràmit ambiental de l’Avanç del Pla d’ordenació urbanística municipal de Tarragona (POUM).

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya notificarà aquest acord a l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental (OTAA) per tal que emeti el Document d’Abast. Aquest document, juntament amb l’acord favorable de l’informe urbanístic i territorial de la Comissió Territorial d’Urbanisme aprovat ahir, es notificarà a l’Ajuntament de Tarragona per tal que s’integri en el document de POUM per la seva aprovació inicial.

“Estem molt satisfets per haver superat aquest tràmit perquè ens acosta una mica més a l’aprovació inicial del POUM, prevista a la tardor”, remarca el conseller de Territori, Xavier Puig. I afegeix: “Agraïm a la Comissió de Territori de la Generalitat les observacions i els elogis cap a la feina feta per l'Ajuntament. Contràriament al que deien alguns, "l'Avenç del POUM que vam aprovar és un document ben fet, en temps, fons i forma”.

Un dels aspectes que més es va destacar ahir a la Comissió d’Urbanisme és que l’avanç del POUM redimensiona de forma adequada el creixement d’acord amb les necessitats reals de la ciutat, “més enllà de la simple rendibilitat econòmica”.

Segells de reconeixement d'administració oberta