Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2023 L'Ajuntament i el Nàstic signen una concessió de terrenys per a la Ciutat Esportiva del club

L'Ajuntament i el Nàstic signen una concessió de terrenys per a la Ciutat Esportiva del club

L'Ajuntament i el Nàstic signen una concessió de terrenys per a la Ciutat Esportiva del club

La concessió de terrenys a l’Anella Mediterrània es fa per 50 anys i tindrà un cànon en cas d’explotació econòmica per part de l’entitat esportiva
L'Ajuntament i el Nàstic signen una concessió de terrenys per a la Ciutat Esportiva del club Foto: Marc Colilla
26/01/2023

L’Ajuntament de Tarragona i el Club Gimnàstic han signat la concessió dels terrenys a l’Anella Mediterrània (Campclar) per a la Ciutat Esportiva del club. Es tracta d’una concessió a 50 anys i té un cànon econòmic en el cas que el club Gimnàstic faci una explotació econòmica d’aquest espai.

L’acord preveu que el Nàstic realitzi la inversió per a la construcció de la seva Ciutat Esportiva i alhora haurà de reservar l’ús gratuït dels espais i instal·lacions en favor de l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant el Patronat Municipal d’Esports, quan li ho requereixi, per desenvolupar qualsevol activitat fonamentada en l’interès públic.

A més, el concessionari ha de dur a terme anualment la realització de programes o activitats en cadascun dels àmbits d’esport i educació (activitats esportives per a centres escolars i organització de competicions, campus o estades i casals per a escolars); salut (programes d’activitat física i alimentació saludable); cohesió social (programes per a la igualtat de gènere, l’atenció a la diversitat funcional i beques per a col·lectius vulnerables); formació i promoció turística i cultural de la ciutat.

“És una molt bona notícia per la ciutat que aquesta inversió es faci a Tarragona i que hi hagi un lligam entre aquest espai, que és municipal, i el club de referència a Tarragona com és el Nàstic, amb un àmbit d’actuació tan important com és el futbol base. En definitiva, es tracta d’unes instal·lacions esportives que gestionarà el Nàstic al servei de la ciutat”, remarca el conseller de Territori, Xavier Puig, per valorar la concessió.

Segells de reconeixement d'administració oberta