Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2024 Comencen els treballs d'habilitació d’un espai verd comunitari al carrer Riu Glorieta de Torreforta

Comencen els treballs d'habilitació d’un espai verd comunitari al carrer Riu Glorieta de Torreforta

Comencen els treballs d'habilitació d’un espai verd comunitari al carrer Riu Glorieta de Torreforta

Demà, dimarts 9 d'abril, comencen els treballs per a l'habilitació d'un espai verd comunitari proper al carrer Riu Glorieta de Torreforta
08/04/2024

La parcel.la es troba situada al carrer Riu Glorieta número 10. Actualment aquest terreny es troba envoltat per tanca d’obra de 2 metres. Antigament l’ocupava un edifici que es va derruir i en l’actualitat queden algunes restes de murs i paviments. El projecte es centra en dos aspectes: dignificar l’espai actual i oferir un espai de reunió i esbarjo als veïns de la zona.

Els treballs d'habilitació i adequació també inclouran l’aixecament de l’espai a nivell de vorera, ja que actualment la parcel·la es troba prop d’un metre per sota d’aquesta. Reomplint el terreny fins assolir la mateixa cota del carrer es resol  també l’accessibilitat de la plaça, evitant haver de baixar escales o rampes per accedir-hi.

Les obres també contemplen la demolició de restes del mur de construcció de l’antic habitatge encara existent, la creació d’un mur de contenció, l’aportació de terres de reblert fins assolir la cota del carrer i la seva compactació, l’aportació de 15 cm de sauló pel seu acabament, la plantació de 4 moreres, la instal·lació de 4 bancs i una paperera i finalment la instal·lació de tanca perimetral per tal de separar-ho de l’espai col·lindant.

Els treballs d’adequació dels terrenys tenen un pressupost de 24.172,74 € i es duran a terme en una sola fase d’execució que està previst que duri dos mesos.

Segells de reconeixement d'administració oberta