Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2024 Ja es pot consultar la memòria del procés participatiu del POUM de Tarragona

Ja es pot consultar la memòria del procés participatiu del POUM de Tarragona

Ja es pot consultar la memòria del procés participatiu del POUM de Tarragona

Es van recollir un total de 4.250 aportacions, de les quals 2.192 són propostes, i hi van prendre part 93 entitats
Ja es pot consultar la memòria del procés participatiu del POUM de Tarragona Foto: Marc Colilla
04/07/2024

Ja es pot consultar la memòria del procés participatiu del POUM de Tarragona. Ho podeu fer entrant al web participa.tarragona.cat, on també es pot consultar un breu resum amb les aportacions recollides en les sessions participatives realitzades.

El procés es va iniciar al novembre del 2022; hi van participar un total de 571 persones, i es van recollir un total de 4.250 aportacions, de les quals 2.192 són propostes. Cal destacar que hi van prendre part 93 entitats, entre les quals s’inclouen associacions i col·legis professionals, centres educatius i associacions de famílies, i associacions ecologistes.

El procés participatiu va consistir en enquestes i participacions a través del web de l’Ajuntament de Tarragona, tallers sectorials dedicats a diferents temàtiques com el medi ambient, la mobilitat i l’accessibilitat, el desenvolupament econòmic i un d'últim dedicat a la ciutat dels joves i la infància. També es van organitzar tallers territorials als barris de la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta