Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Urbanisme i Territori Notícies 2024 L’Ajuntament licita el projecte de millora de tres parcs infantils al centre de la ciutat

L’Ajuntament licita el projecte de millora de tres parcs infantils al centre de la ciutat

L’Ajuntament licita el projecte de millora de tres parcs infantils al centre de la ciutat

Es tracta del de la plaça Verdaguer, el de la plaça Salvador Urpí i el de la plaça Domènech Batet i Mestres
04/01/2024

Des de la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, s’ha tret a licitació el projecte de millora de tres parcs infantils del centre de la ciutat com son el de la plaça Verdaguer, el de la plaça Salvador Urpí i el de la plaça Domènech Batet i Mestres. En els dos primers parcs s’ampliarà l’espai de joc, mentre que a la plaça Domènech Batet i Mestres es renoven tots els elements de joc existents.

El conseller Guillermo García apunta que “aquestes actuacions van en la línia de millorar els espais infantils que tenim al centre de la ciutat i optimitzar-los” i ha posat el focus en el fet que “millorem també l’accessibilitat i inclusivitat d’alguns dels elements de joc”, mentre que ha anunciat “estem projectant un parc al centre de Tarragona, totalment accessible”.

El termini per presentar propostes és fins al proper 18 de gener. El projecte, sumant els tres lots, puja a un total de 207.187,27 €. 

Teniu tota la informació de la licitació a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.

Segells de reconeixement d'administració oberta