Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PSC Notícies i mocions 2016

Notícies i mocions 2016

Moció que presenta el Grup municipal del PSC de rebuig al Pla de la Conca de l'Ebre, aprovat per part del Govern de l'Estat en funcions

09/07/2019 - El grup municipal del PSC proposa al Ple de l’Ajuntament: - Expresar el seu rebuig a aquest Pla i exigir la seva retirada inmediata. - Demanar al Govern de la Generalitat que convoqui de forma urgent la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre per valorar el contingut del Pla i liderar una resposta institucional unitària. - Donar suport a Plataforma en Defensa de l’Ebre en les accions jurídiques que emprengui contra el Pla i en les mobilitzacions que convoqui en el seu paper de lideratge social. - Exigir el manteniment de tots els projectes i inversions proposats per Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre de millora ambiental i econòmica, vinculats al riu, al delta i als pobles riberencs. - Demanar a la Comissió Europea que faci modificar d’ofici el contingut del Pla, al Govern de l’Estat, per incompliment de les Directives europees afectades. - Traslladar aquest acord al Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat, al Congrés dels Diputats, al Senat, al Govern de l’Estat, al Parlament Europeu, a la Comissió Europea i a la Plataforma en Defensa de l’Ebre. El grup municipal del PSC proposa al Ple de l’Ajuntament: - Expresar el seu rebuig a aquest Pla i exigir la seva retirada inmediata. - Demanar al Govern de la Generalitat que convoqui de forma urgent la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre per valorar el contingut del Pla i liderar una resposta institucional unitària. - Donar suport a Plataforma en Defensa de l’Ebre en les accions jurídiques que emprengui contra el Pla i en les mobilitzacions que convoqui en el seu paper de lideratge social. - Exigir el manteniment de tots els projectes i inversions proposats per Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre de millora ambiental i econòmica, vinculats al riu, al delta i als pobles riberencs. - Demanar a la Comissió Europea que faci modificar d’ofici el contingut del Pla, al Govern de l’Estat, per incompliment de les Directives europees afectades. - Traslladar aquest acord al Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat, al Congrés dels Diputats, al Senat, al Govern de l’Estat, al Parlament Europeu, a la Comissió Europea i a la Plataforma en Defensa de l’Ebre. Podeu llegir la moció completa en pdf clicant aquí

Aquest 2016 el barri de Sant Salvador celebra el seu 50è aniversari

05/04/2016 - Article de la Consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient i Neteja de l’Ajuntament de Tarragona, Sra. Ivana Martínez Valverde.

Noves millores i beneficis fiscals a Tarragona

11/04/2016 - Article escrit pel segon tinent d'alcalde, conseller de Serveis Centrals, Economia, Hisenda i Seguretat, el Sr. Pau Pérez Herrero.

Copagament "versus" Eclèctic

19/04/2016 - Article escrit per la novena tinenta d'alcalde i consellera de Serveis a la Persona, la Sra. Ana Santos Gorraiz.

El gran futur del Palau d'Esports

26/04/2016 - Article escrit pel tercer tinent d'alcalde i conseller Comissionat dels Jocs Mediterranis 2017, el Sr. Javier Villamayor Caamaño.

Moció presentada pel Grup Municipal Socialista

29/04/2016 - El Grup Municipal Socialista ha presentat una moció per a que Tarragona esdevingui ciutat lliure del tràfic de dones, nens i nenes destinats a la prostitució.

L'art de proposar. Difícil, eh?

02/05/2016 - Article escrit per la portaveu del govern de Tarragona, la Sra. Begoña Floria Eseberri.

Ull viu amb la sanitat

05/05/2016 - Article escrit per l'alcalde de Tarragona, Sr. Josep Fèlix Ballesteros.

Tarragona té cura de la gent gran

09/05/2016 - Article escrit per la novena tinenta d'alcalde i consellera de Serveis a la Persona, la Sra. Ana Santos Gorraiz.

El Grup Municipal del PSC assumeix la moció presentada per l'Associació ASSEXORA'TGN

18/05/2016 - Amb aquesta moció el Grup Municipal del PSC defensa impulsar i emprendre les mesures necessàries per fer front a l'estigma i discriminació relacionats amb l'epidèmia de VIH / SIDA.

Urbanisme tàctic, la millora de l'entorn urbà a petita escala

18/05/2016 - Article escrit pel conseller de Territori, Mobilitat i Patrimoni municipal, el Sr. Josep Maria Milà Rovira.

Tarragona ZAC: Tarragona Acollidora Creueristes

24/05/2016 - Article escrit per la consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, la Sra. Elvira Ferrando Gómez.

El Projecte Educatiu Anella Verda. Un projecte d’escola del segle XXI

30/05/2016 - Article escrit pel conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament econòmic, el Sr. Francesc Roca Rosell.

A l'estiu, Tarragona és jove

06/06/2016 - Article escrit per la consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja, Joventut i Cooperació, la Sra. Ivana Martínez Valverde.

Hisenda i Patrimoni Mundial

15/06/2016 - Article escrit pel segon tinent d'alcalde i conseller de Serveis Centrals, Economia, Hisenda i Seguretat, el Sr. Pau Pérez Herrero.

Garantir el dret al lleure

21/06/2016 - Article escrit per la novena tinenta d'alcalde i consellera de Serveis a la Persona, la Sra. Ana Santos Gorraiz.

Tarragona, un lideratge de foc

04/07/2016 - Article escrit per la sisena tinenta d'alcalde, consellera de Festes, Patrimoni i Plans de Mobilitat i Accesibilitat, la Sra. Begoña Floria Eseberri.

El llegat de Marta Mata

19/07/2016 - Article escrit pel conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, el Sr. Francesc Roca Rosell.

La brutícia de l'incivisme

02/08/2016 - Article escrit per la consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja, Joventut i Cooperació, la Sra. Ivana Martínez Valverde.

Més cultura, més inclusió social

09/08/2016 - Article escrit per la sisena tinenta d'alcalde, consellera de Festes, Patrimoni i Plans de Mobilitat i Accesibilitat, i portaveu, la Sra. Begoña Floria Eseberri.

Rivalitat ben entesa, Castells amunt!

12/09/2016 - Article escrit per la sisena tinenta d'alcalde i consellera de Festes, la Sra. Begoña Floria Eseberri.

L'educació fa possible la igualtat i la convivència

12/09/2016 - Article escrit pel conseller d'Educació, el Sr. Francesc Roca Rosell.

Tarragona i el seu capital humà

19/09/2016 - Article escrit per la vuitena tinenta d'alcalde i consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, la Sra. Elvira Ferrando Gómez.

Som Tarragona, som capital castellera

26/09/2016 - Article escrit per la consellera de Festes, Patrimoni, Plans de Mobilitat i Accessibilitat i Portaveu, la Sra. Begoña Floria Eseberri.

Joves amb valor afegit

03/10/2016 - Article escrit per la consellera de Joventut, Medi Ambient, Neteja i Cooperació, la Sra. Ivana Martínez Valverde.

Promeses? Què perd i rep el Joan XXIII

18/10/2016 - Article escrit per la novena tinenta d'alcalde i consellera de Serveis a la Persona, Sra. Ana Santos Gorraiz.

Tres anys congelant impostos i taxes

18/10/2016 - Article escrit pel segon tinent d'alcalde i conseller de Serveis Centrals, Economia, Hisenda i Seguretat, el Sr. Pau Pérez Herrero.

Els Jocs Mediterranis com a motor educatiu

25/10/2016 - Article signat conjuntament pel conseller Comissionat dels Jocs Mediterranis 2017, el Sr. JArticle signat conjuntament pel conseller Comissionat dels Jocs Mediterranis 2017, el Sr. Javier Villamayor Caamaño i el conseller d'Educació, Ocupació, i Desenvolupament Econòmic, el Sr. Francesc Roca Rosell.avier Villamayor Caamaño i el conseller d'Educació, Ocupació, i Desenvolupament Econòmic, el Sr. Francesc Roca Rosell.

Cooperació públic-privada, la clau per un territori més competitiu

07/11/2016 - Article signat pel conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, el Sr. Francesc Roca Rosell.

Tarragona ciutat amiga de la infància

18/11/2016 - Article escrit pel conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, el Sr. Francesc Roca Rosell.

Enguany celebrem el 25è aniversari de la URV

22/11/2016 - Article escrit per la vuitena tinenta d'alcalde i consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, la Sra. Elvira Ferrando Gómez.

Tarragona lidera la xarxa municipal per la biodiversitat

29/11/2016 - Article escrit per la consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient, Neteja, Joventut i Cooperació, la Sra. Ivana Martínez Valverde.

A Tarragona anem per feina

05/12/2016 - Article escrit pel segon tinent d'alcalde i conseller de Serveis Centrals, Economia, Hisenda i Seguretat.

Tarragona, Ciutat Amiga de la Infància

12/12/2016 - Article escrit pel conseller d'Educació, el Sr. Francesc Roca Rosell.

La dignitat de la desgràcia

20/12/2016 - Article escrit per la novena tinenta d'alcalde i consellera de Serveis a la Persona, Sra. Ana Santos Gorraiz.

Segells de reconeixement d'administració oberta