Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 19 de juliol

Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 19 de juliol

Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 19 de juliol

Les sessions de les empreses municipals, extraordinàries, començaran a les 9 h, i la del Consell Plenari, ordinària, a les 9.15 h
Les empreses municipals i el Consell Plenari es reuniran divendres, 19 de juliol Foto: Laia Díaz
17/07/2019

Ja es pot consultar a la Seu Electrònica l'ordre del dia de les sessions extraordinàries de les empreses municipals i de l'ordinària del Consell Plenari, que tindran lloc divendres, 19 de juliol, a partir de les 9 h.

Podeu seguir les sessions en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç.

També es retransmetran per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions

6.1. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per millorar la prevenció d’incendis forestals al nostre terme municipal i arreu de Catalunya.

6.2. Moció presentada  pel Grup Municipal de Junts per Tarragona perquè l’Ajuntament de Tarragona assumeixi el manteniment dels espais de titularitat comunitària que són d’ús públic.

6.3. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per millorar els tràmits de les associacions de veïns amb l’Ajuntament.

6.4. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista contra el tancament de llits i quiròfans a l’Hospital Joan XXIII a l’estiu.

6.5. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per unes festes inclusives, democràtiques i descentralitzades.

6.6. Moció presentada pel Grup Municipal de Junts per Tarragona per a la conservació de la creu del terme del Passeig de Sant Antoni.

6.7. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per implantar un model de gestió forestal i prevenció d’incendis.

6.8. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista per garantir el desplegament de la Llei 13/2015, del 9 de juliol, d’Ordenació del Sistema d’Ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

6.9. Moció presentada conjuntament pels grups municipals de la CUP, Junts per Tarragona i ERC-MES amb el suport de l’ANC, Arran, Endavant (OSAN), Fòrum de Tarragona per la Memòria Històrica, Intersindical-CSC, JNC, Òmnium Cultural, Poble Lliure i Tercera Joventut per la República, per tal de penjar una pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics" a la façana de l’Ajuntament.

6.10. Moció presentada pel Grup Municipal Socialista per instar a la Generalitat de Catalunya a prioritzar el Fòrum de la Justícia i replantejar de forma immediata la ubicació del futur centre penitenciari obert de Tarragona.

6.11. Moció presentada pels grups municipals Socialista i d’ERC-MES elaborada per l’entitat Todos en azul per adaptar la ciutat a les necessitats de les persones amb TEA.

Segells de reconeixement d’administració oberta