Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 La Generalitat premia l'aposta de l'Ajuntament de Tarragona per la tecnologia amb el segell Soc Smart

La Generalitat premia l'aposta de l'Ajuntament de Tarragona per la tecnologia amb el segell Soc Smart

La Generalitat premia l'aposta de l'Ajuntament de Tarragona per la tecnologia amb el segell Soc Smart

El conseller Jordi Fortuny ha recollit el distintiu en un acte a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona
22/11/2019

L'Ajuntament de Tarragona ha estat guardonat amb un dels premis distintius Soc Smart, atorgats per la Generalitat de Catalunya als municipis catalans que fan de la innovació tecnològica una aposta estratègica per millorar la vida dels seus ciutadans.

El conseller municipal de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, ha recollit el premi de mans del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, en un acte que ha tingut lloc aquest dijous al matí a l'estand del Govern de Catalunya a l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), que aquests dies té lloc a la ciutat de Barcelona.

El segell Soc Smart premia l’esforç i el compromís dels ajuntaments que apliquen solucions tecnològiques innovadores per esdevenir municipis intel·ligents. El distintiu té un període de validesa de tres anys, prorrogable per tres anys més.

Els altres municipis guardonats són: Esplugues de Llobregat, Igualada, Lloret de Mar, Manresa, Mollerussa, Sabadell, Salou, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Viladecans.

Segells de reconeixement d’administració oberta