Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2019 Nota de condol

Nota de condol

Nota de condol

Aquesta nit ha mort Josep Maria Ferré i Roig, a l'edat de 90 anys
Nota de condol Imatge: Arxiu Municipal
09/01/2019

L'Ajuntament de Tarragona lamenta la mort de Josep Maria Ferré i Roig, persona molt vinculada al teixit cultural i social de la ciutat, i manifesta als seus familiars el condol per la seva pèrdua.

Entre els nombrosos àmbits als quals va estar vinculat Ferré, destaca la seva implicació amb la cavalcada de Reis, amb la qual va col·laborar activament des del Patronat Procavalcada de Reis. També va ser l'autor del llibre Les cavalcades de Reis a Tarragona. 64 anys d'història (1949-2004).

En el món casteller, Ferré va ser durant molts anys membre del Patronat Municipal de Castells i, durant diverses edicions a finals dels anys 90 del segle passat i principis del segle XXI, president del Jurat del Concurs de Castells.

També va col·laborar de forma destacada amb la Setmana Santa de la ciutat com a president de l'Associació de La Salle i com a representant d'aquesta entitat a l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona.

Josep Maria Ferré també va presidir durant diversos anys el Casal Tarragoní.

Per tot plegat, l'Ajuntament de Tarragona va reconèixer la tasca de Ferré amb la Medalla de la Ciutat l'any 2002, i amb el Diploma de Serveis Distingits l'any 1994.

Segells de reconeixement d’administració oberta