Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2022 Afectació al Saló de Plens per les obres de la coberta del Palau Municipal

Afectació al Saló de Plens per les obres de la coberta del Palau Municipal

Afectació al Saló de Plens per les obres de la coberta del Palau Municipal

L'espai roman tancat a l'espera que els serveis tècnics puguin analitzar-ne les afectacions
Afectació al Saló de Plens per les obres de la coberta del Palau Municipal Imatge d'arxiu de l'interior del Saló de Plens. Foto: Isaias Mena.
14/12/2022

Aquest dilluns s'ha produït un petit despreniment d’un fragment decoratiu d’uns 8 cm, sobreposat al fals sostre del Saló de Plens. Les primeres valoracions tècniques apunten que la causa d'aquest despreniment es troba en les obres de restauració de la coberta del palau municipal que es duen a terme fa uns mesos i que podrien estar causant canvis en les condicions tèrmiques de l'espai que hi ha sota coberta afectant el fals sostre de guix, composat per fragments decoratius de petita dimensió i fixats amb cargols.  

Com a conseqüència d'aquests fets, el Saló de Plens romandrà tancat a l'espera que en els propers dies s'instal·li una bastida torre que permeti accedir al sostre, per tal que els serveis tècnics puguin analitzar les afectacions i determinar les actuacions necessàries a dur a terme a curt termini. 

Segells de reconeixement d'administració oberta