Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Consistori Notícies de govern i oposició Notícies 2023 El retrat de Josep Fèlix Ballesteros ja és a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona

El retrat de Josep Fèlix Ballesteros ja és a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona

El retrat de Josep Fèlix Ballesteros ja és a la galeria dels alcaldes de l'Ajuntament de Tarragona

El quadre és obra de l'artista tarragonina Dolors Barberan
25/02/2023

Aquest dissabte s’ha col·locat a la galeria dels alcaldes de la ciutat de Tarragona del Palau Municipal el retrat de Josep Fèlix Ballesteros Casanova, qui va ser alcalde de juny de 2007 a juny de 2019. Ballesteros ha escollit a l’artista tarragonina Dolors Barberan, convertint-se en la primera pintora que retrata un exalcalde de la galeria. En l’acte, l’alcalde Pau Ricomà ha manifestat sentir-se satisfet per “continuar una tradició que espero que no es perdi”. Per la seva banda, l’exalcalde Ballesteros ha reconegut sentir-se impressionat per figurar a la galeria dels alcaldes i ha destacat l’obra de la pintora per la seva qualitat artística, així com “per ser la primera pintora que pinta un quadre d’aquest nivell a l’Ajuntament de Tarragona”.

Finalment, la pintora ha destacat l’emoció que representa haver pintat aquesta obra per a l’Ajuntament de Tarragona i ha volgut agrair la confiança. “Sento una gran emoció i satisfacció personal de veure com una obra meva estarà penjada en un espai com és l’Ajuntament de Tarragona, la meva ciutat, i agraeixo moltíssim a tots aquells qui han confiat en mi per dur a terme aquesta tasca”, ha manifestat.

Ballesteros ha estat acompanyat de l’autora del quadre, els seus fills i companys i companyes del grup municipal i del Partit Socialista a Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta