Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2023 MNAT Jornada tècnica: 100 anys de la descoberta de la Necròpolis de Tàrraco

Jornada tècnica: 100 anys de la descoberta de la Necròpolis de Tàrraco

L’anunci de la posada en marxa del projecte per a la rehabilitació integral del conjunt de la Necròpolis és una extraordinària oportunitat per recuperar un conjunt patrimonial únic i alhora contribuir a la transformació del conjunt arqueològic de Tàrraco, reconegut per la UNESCO.

Per tal d’intercanviar informació, punts de vista, oferir un entorn de diàleg i de reflexió sobre el present i el futur d’aquest patrimoni, proposem fer una jornada tècnica oberta al públic, tant en format presencial com virtual i estructurada en dues parts.

En la primera part comptarem amb la participació d’especialistes d’àrees diferents als quals els hem demanat que responguin, des del seu camp professional i de coneixement, a una qüestió clau: Cent anys després de la seva descoberta, quins són els valors més destacables de la Necròpolis que hem de preservar i potenciar de cara al futur?

A continuació, en un format de taula rodona, reunirem professionals de diversos camps de la gestió a Tarragona perquè comparteixin amb nosaltres les seves reflexions sobre quines són les estratègies que hem de seguir per preservar, potenciar i transmetre els valors de la Necròpolis?

Acte presencial i amb retransmissió en streaming.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Jornada tècnica: 100 anys de la descoberta de la Necròpolis de Tàrraco
Què
Xerrades i congressos
Quan
30/06/2023 09:00 to 14:00
Programació
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Localització
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Inscripció a mnat@gencat.cat i 977 25 15 15

Organitzat per 
MNAT
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta