Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2024 MNAT Llegim el Patrimoni. Sessió de comentaris sobre 'El Vellocino de Oro' de Robert Graves

Llegim el Patrimoni. Sessió de comentaris sobre 'El Vellocino de Oro' de Robert Graves

El nou cicle del Club de Lectura Llegim el Patrimoni (impulsat pel MNAT, la Biblioteca Pública de Tarragona i la col·laboració de l’ONCE) comença amb l'anàlisi de El Vellocinio de Oro, de Robert Graves. La primera sessió estarà conduïda per Joana Zaragoza i permetrà als participants aprofundir sobre diferents aspectes de l'obra, així com compartir les diferents perspectives sorgides de la seva lectura.

Jàson partirà cap a la Còlquida a bord de l’Argos, una galera de guerra. L’acompanya una insòlita tripulació composta per nombrosos herois i fins i tot algun semidéu: Hèrcules, Orfeu, Atalanta, Càstor, Pòl·lux, Linceu... Ells seran els seus companys d’aventures, amb l’objectiu final de recuperar el velló d’or, que legitimarà el seu accés al tron de Iolcos.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Llegim el Patrimoni. Sessió de comentaris sobre 'El Vellocino de Oro' de Robert Graves
Què
Lletres
Quan
31/01/2024 19:00 to 20:00
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Inscripcions obertes fins al 24 de gener a la Biblioteca Pública de Tarragona (977 240 331 / 977 240 544; bptarragona.cultura@gencat.cat) o al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (977 251 515; mnat@gencat.cat).

Organitzat per 
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i Biblioteca Pública de Tarragona
Hi col·labora
ONCE
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta