Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2025 Tarraco Viva Cave garum. Producció, consum i usos del gàrum en la gastronomia romana

Cave garum. Producció, consum i usos del gàrum en la gastronomia romana

Xerrada degustació, a càrrec de Manuel León. Grup de Recerca Enginyeria i Tecnologia d’Aliments de la Universitat de Cadis - CEO Arqueogastronomía

Activitat dirigida a públic de tota classe en la qual descobrirem, a través d’un tast sensorial de diferents tipus de gàrum, el procés de producció i l’ús que se’n feia a la gastronomia romana.

Idioma: castellà.

Lloc: Carpa Arqueogastronomia, jardins del Camp de Mart.

Horari

Diumenge, 25 de maig: 10.30 h - 12 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Cave garum. Producció, consum i usos del gàrum en la gastronomia romana
Què
Patrimoni i història, Gastronomia, Xerrades i congressos
Quan
25/05/2025 10:30 to 12:00
Programació
Tarraco Viva, Tarraco25
Localització
Preu
5 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Venda d'entrades al web de Tarraco Viva

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta