• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Què és L'Arxiu? Seccions Centre d'Imatges de Tarragona (CIT)

Centre d'Imatges de Tarragona (CIT)

El Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) és la secció que gestiona, tracta i difon la documentació en imatge de la ciutat, amb l’objectiu de conservar, fomentar, oferir i divulgar aquest patrimoni documental.

El CIT disposa de prop de 800.000 fotografies procedents principalment de fotògrafs professionals, com les imatges dels fons Vallvé i Víctor, les generades pels serveis del mateix Ajuntament de Tarragona o bé de ciutadans afeccionats.

La documentació custodiada pel CIT es pot consultar a la sala de consulta o bé a la pàgina web de l'Arxiu.  El CIT també promou el projecte d’àlbum domèstic de fotografies dels tarragonins Capsa de Sabates 2.0.

La col·lecció de l’Arxiu Audiovisual es compon de pel·lícules d’autors professionals o amateurs des de l’any 1956 fins als anys noranta. També conté les emissions de la Televisió Municipal de Tarragona (1985-1986), així com les entrevistes realitzades a diverses persones significatives que expliquen la seva visió de la història de les festes de Tarragona.

Acta 1878

Pel que fa a l’Arxiu Sonor, es disposa dels enregistraments que recullen testimonis sobre els períodes històrics del franquisme i la transició democràtica, així com els enregistraments dels plens de l’Ajuntament de Tarragona. Darrerament, s’ha iniciat un projecte amb Tarragona Ràdio per digitalitzar tots els seus documents sonors.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal