Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2009 Donem un salt per la cultura i fem tremolar la ciutat per Tarragona 2016

Donem un salt per la cultura i fem tremolar la ciutat per Tarragona 2016

Donem un salt per la cultura i fem tremolar la ciutat per Tarragona 2016

Aquest dijous 10 de setembre, a les 23h, a la plaça de la Font
09/09/2009

Demà dijous 10 de setembre està previst que Tarragona aculli el que TV3 ha anomenat la Nit 10 de la cultura. Des que l’any passat TV3 va organitzar la Nit en Blanc per commemorar el seu 25è aniversari, aquesta data s’ha fitxat perquè  a tot Catalunya es faci una programació cultural especial. TV3 ha decidit que enguany el nucli central de l’esdeveniment sigui la nostra ciutat; concretament, la plaça de la Font, des d’on es portarà a terme l’acte principal: Fem tremolar el país saltant perquè es conegui que som la Candidatura de Catalunya a Capital Europea de la Cultura.

Un sismògraf enregistrarà el moviment convertint-nos d’aquesta manera en l’epicentre de Catalunya. Tarragona tindrà una programació especial repartida per tota la ciutat, amb un seguit d’actes i museus i altres espais amb portes obertes en horari nocturn. Els actes programats començaran a les 18 h. L’activitat, però, quedarà aturada a les 23 h, per concentrar tothom a la plaça de la Font i Saltar per Tarragona 2016.
 
L’oficina de Tarragona 2016 convida els ciutadans a participar-hi i demana que tothom que tingui la samarreta de la candidatura, la porti posada. Qui no la tingui, si vol, pot posar-se alguna peça de roba blanca.
Segells de reconeixement d’administració oberta