Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2009 L’alcalde de Tarragona viatja a Boston i Nova York amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L’alcalde de Tarragona viatja a Boston i Nova York amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

L’alcalde de Tarragona viatja a Boston i Nova York amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Ballesteros, juntament amb la resta d’alcaldes del grup, presenten les seves ciutats als agents turístics d’aquestes dues ciutats americanes
21/10/2009

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb d’altres alcaldes i representants del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, són aquests dies a Boston i a Nova York, presentant les seves ciutats i la seva oferta turística als Estats Units. La representació institucional d’aquestes dies a Boston i Nova York la formen, a banda de l’alcalde de Tarragona, l’alcalde d’Àvila, Miguel Ángel García; l’alcaldessa d’Eivissa, Lurdes Costa; l’alcalde de Conca, Francisco Javier Pulido i l’alcalde de Segòvia, Pedro Arahuetes.
 
Durant aquests dies, els alcaldes estan oferint una nova visió de les seves ciutats patrimoni, a través de les diferents xerrades i trobades amb els agents turístics d’aquestes dues ciutats, i que pretén ser una visió més adaptada als criteris d’un turisme cultural actiu i dirigida als mercats turístics ja consolidats, però també als nous mercats. Tots els alcaldes assistents participen en els workshops programats, on també mantenen contactes amb les agències de viatges, touroperadors i premsa especialitzada.
 
Aquesta acció està inclosa dins el conveni de col·laboració que el Grup Ciutats del Patrimoni manté amb Turespaña per al desenvolupament d’un Pla d’Actuació dirigit a la promoció turística i cultural i al desenvolupament a la comercialització del grup a l’exterior. Amb aquesta finalitat el grup durant el 2009:

  • Ha participat  a les fires de turisme de Berlín i Tòquio
  • El mes de maig els alcaldes van presentar l’oferta turística de les ciutats del grup a Amsterdam i Brussel·les
  • El passat mes de juny es va dur a terme una acció promocional específica a Tòquio, sobre turisme idiomàtic
  • Recentment el grup ha estat a Buenos Aires (Argentina)

Properament també es farà un viatge a Zuric i Ginebra (Suïssa).

Segells de reconeixement d’administració oberta