Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 A partir de dimecres es poden reservar les invitacions per a les activitats del Xè aniversari de Tàrraco Patrimoni Mundial

A partir de dimecres es poden reservar les invitacions per a les activitats del Xè aniversari de Tàrraco Patrimoni Mundial

A partir de dimecres es poden reservar les invitacions per a les activitats del Xè aniversari de Tàrraco Patrimoni Mundial

Les invitacions es poden reservar per internet i recollir a la recepció del Museu d'Història
25/10/2010

El proper dimecres 27 d’octubre a les 11 h s’obrirà la possibilitat de fer reserves d’invitacions per internet a la pàgina web del Museu museu.tarragona.cat per a les activitats  del Fòrum de la Colònia dels dies 6 i 13 de novembre.

Aquestes activitats estan emmarcades en la commemoració del Xè aniversari de la declaració de Tarraco Patrimoni Mundial de la UNESCO i volen apropar la gent a uns monuments emblemàtics de les ciutats romanes, Els Fòrums.

El dissabte 6 de novembre el grup de reconstrucció històrica de Tarragona Némesis recrearà un Fòrum com a espai en el que es vertebra la ciutat romana, com a punt de trobada i de negocis, amb basíliques on es tracten els temes jurídics, mentre els funcionaris locals s’afanyen a posar en ordre les recaptacions dels diferents impostos municipals, el temple dedicat a la Triada Capitolina, etc...En definitiva, l’espai central d’una ciutat romana de fa 2.000 anys.

El dissabte 13 arriba l’hora dels més menuts que podran gaudir en el mateix fòrum provincial d’un taller sobre la mitologia del cel a Roma.

Aquestes activitats sobre els fòrums, es complementa amb la conferencia del professor Joaquin Ruiz de Arbulo el divendres 5 de novembre.

Per a les persones que no disposin d’internet, també es podran recollir invitacions per aquests actes a partir del dimecres 3 a la recepció del Museu d’Història de Tarragona, Casa Castellarnau.

Segells de reconeixement d’administració oberta