Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 Activitats del Xè aniversari de la declaració de Tarraco Patrimoni Mundial de la UNESCO per al dissabte 13 de novembre

Activitats del Xè aniversari de la declaració de Tarraco Patrimoni Mundial de la UNESCO per al dissabte 13 de novembre

Activitats del Xè aniversari de la declaració de Tarraco Patrimoni Mundial de la UNESCO per al dissabte 13 de novembre

Les activitats infantils al Fòrum de la Colònia i el concert del cantant Alguerès Claudio G. Sanna al Teatre Metropol, protagonistes
10/11/2010

Les activitats infantils al Fòrum de la Colònia i el concert del cantant Alguerès Claudio G. Sanna al Teatre Metropol, són els actes previstos per aquesta setmana en la celebració dels 10 anys de Patrimoni Mundial.  

A les 11.30 i a les 12.45 h d’aquest dissabte 13 de novembre tindran lloc al Fòrum de la Colònia els tallers per a nens i nenes a partir de 8 anys que organitza el grup Narradors Tarragonins: La nit dels Mites al Fòrum. Els romans i els grecs van posar noms a moltes estrelles utilitzant els seus mites. Així doncs, el gran déu Zeus transformava déus i homes, animals i monstres de les històries mitològiques en constel·lacions,  i els situava al cel per recordar les seves grans gestes i aventures. Observant el nostre cel nocturn i escoltant els mites, hi trobareu personatges tan valents com Hèrcules i Orió, animals fantàstics com Pegàs i, fins i tot, objectes com la lira d’Orfeó.

D’altra banda, a les 21.30 h tindrà lloc al Teatre Metropol el concert del cantant Alguerès Claudio G. Sanna, que retrà homenatge a Pino Piras en l’espectacle Un Home del País. Les invitacions al concert son gratuïtes i es poden recollir a les taquilles del mateix Teatre Metropol.

Segells de reconeixement d’administració oberta