Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 Activitats del Xè aniversari de la declaració de Tàrraco Patrimoni Munidial de la UNESCO per al 15 i 16 d'octubre

Activitats del Xè aniversari de la declaració de Tàrraco Patrimoni Munidial de la UNESCO per al 15 i 16 d'octubre

Activitats del Xè aniversari de la declaració de Tàrraco Patrimoni Munidial de la UNESCO per al 15 i 16 d'octubre

Les Muralles seran les protagonistes dels actes d'aquesta setmana
13/10/2010

En el marc dels actes commemoratius del Xè aniversari de la Declaració de Tarraco Patrimoni Mundial de la Unesco, aquesta setmana es realitzaran les activitats programades al voltant dels monuments patrimoni, en aquest cas les Muralles. Així doncs, el divendres 15 d’octubre el professor Manuel Bendala, catedràtic d’Arqueologia de la Universitat Autònoma de Madrid, farà una conferència sobre “Annibal, les fortaleses púniques a Iberia i el problema de la ubicació de Kesse i Tarrakon”. La conferència tindrà lloc a les 19.30 h a Casa Canals. L’accés és lliure.

El dissabte 16 li toca el torn a la Legio I Germànica, grup de reconstrucció històrica de Tarragona i l’activitat “Les muralles, defensa i límits de la ciutat”. Al llarg de les Muralles es podran veure diverses activitats de reconstrucció i recreació històrica que per entendre millor la importància d’aquest element monumental.  Aquesta activitat es farà a les 12.30 h i es tornarà a repetir a les 18 h. Les invitacions per assistir a aquesta activitat es poden recollir a la recepció del Museu d’Història de Tarragona – Casa Castellarnau.

Segells de reconeixement d'administració oberta