Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 Darrer concert de les Nits a Minerva amb Verdcel

Darrer concert de les Nits a Minerva amb Verdcel

Darrer concert de les Nits a Minerva amb Verdcel

El dimecres 8 de setembre a les 22 h a les Muralles
06/09/2010

El proper dimecres 8 de setembre a les 22 h és la darrera cita amb els concerts de les Nits a Minerva, amb l’actuació del grup VerdCel que sota el nom de PetjAdeS, cantaran cançons de Raimon, en commemoració del 50è aniversari de "Al Vent".

Ara fa 50 anys del sorgiment de La Nova Cançó, i també de la cançó “Al vent”, i PetjAdeS és el primer tribut i reconeixement que es fa a l’obra del pioner i un dels mestres de La Nova Cançó per part d’una proposta de cançó actual, la de VerdCel. Un treball que com a qualificat el mateix Raimón significa “un nou alè per a unes cançons estimades”.

Aquest és un espectacle a on re interpreten algunes de les peces fonamentals de Raimon, tot dibuixant una visió del recorregut de l’artista amb una posada en escena acurada, acompanyada de vídeo projeccions en directe, moviment i acció. Un  espectacle que va més enllà de la pròpia interpretació musical, unes cançons que transcendeixen a la gent que les fa seves, i que esdevé un clàssic actual que ara és re interpretat.

Un guió, una història, un viatge musical i visual, un trajecte a través d’una obra de qui a practicat l’ofici de fer cançons amb honestedat, qualitat i entusiasme.

El concert es realitzarà al peu de la Torre Minerva a les Muralles de Tarragona. L’accés s’ha d’efectuar pel passeig de Torroja.

Segells de reconeixement d’administració oberta