Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 El grup Tarragoní SAL 150 col·labora amb la candidatura de Tarragona 2016

El grup Tarragoní SAL 150 col·labora amb la candidatura de Tarragona 2016

El grup Tarragoní SAL 150 col·labora amb la candidatura de Tarragona 2016

El suport es materialitza a través de la imatge gràfica de la candidatura al seu disc i a través dels seus concerts
El grup Tarragoní SAL 150 col·labora amb la candidatura de Tarragona 2016 El grup tarragoní SAL 150 col·labora activament amb la candidatura Tarragona 2016
14/01/2010

La banda de rock-folk de la ciutat, SAL 150 ha presentat aquest dimecres en roda de premsa a l’Ajuntament de Tarragona el seu primer disc, que es diu igual que el seu nom, SAL 150.

Els components del grup han apostat per la col·laboració amb la candidatura de Tarragona 2016 donant suport a través de la imatge gràfica de la candidatura al seu disc i a través dels seus concerts.
 
SAL 150 és una banda de rock-folk nascuda a Tarragona. La música de SAL 150 ha estat definida com a fresca i compacta, amb un directe dinàmic que no deixa al públic indiferent. Els agrada connectar amb la gent fent del concert una festa que acaba amb una estona de música celta per a saltar i ballar.
 
A l’actualitat, SAL 150 acaba d’autoeditar el seu primer treball professional als estudis “la casa murada” del Vendrell (Tarragona) sota la producció de Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto) i masteritzat als Estats Units. Mentrestant, la banda està realitzant concerts majoritàriament per la província.
 
Actuacions representatives han estat a  a festa major de Burgos, així com a les festes de Santa Tecla a Tarragona. Han estat guanyadors de dos concursos: Track del Vendrell (2008), i El Bolu a la Selva del Camp (2008); segon lloc al Vila BigBand de Viladecans (2008) i finalistes al Baix Gaià Sound (2008) i a l’Ebre musik 2009 (encara per acabar). L’any passat es van presentar a la preselecció d’Eurovisión i van arribar a col·locar-se en segona posició de la categoria pop-rock amb més de 100.000 vots, encara que al final els van desqualificar en no considerar el seu tema inèdit.
 
Tal com ha manifestat la regidora responsable de la candidatura, Rosa Rossell, "aquest grup de la ciutat, com altres formacions que ens ho han demanat, estan donant suport a  la candidatura de Tarragona 2016, posant el logotip al CD i difonent la imatge de la candidatura per promocionar a nivell de tot l’estat”.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta