Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 L'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" es presenta al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

L'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" es presenta al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

L'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" es presenta al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

Fins al 27 de juny la mostra també es podrà visitar a Torreforta i Bonavista
17/05/2010


La Candidatura de Tarragona 2016 portarà l’exposició “Tarragona 2016 ens obrim a la Cultura”, pels centres cívics dels diferents barris de la ciutat. Aquesta exposició farà un recorregut, fins al 27 de juny, pels centres cívics de la ciutat i romandrà visitable durant dues setmanes en cada barri.

L’acte d’inauguració de l’exposició al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau es farà el dimarts dia 18 de maig a les 19 h i comptarà amb la presència de la tinenta d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Ensenyament, responsable de Tarragona 2016, Rosa Maria Rossell, i els regidors de barri de Sant Pere i Sant Pau, Antonio Rodríguez Moreno i José Cosano Cano. També hi assistirà la regidora responsable dels centres cívics de Tarragona, Sandra Coloma.
 
Sant Pere i Sant Pau és el barri tarragoní amb més nombre d’habitants censats de la ciutat. Alguns d’ells, 400 persones, ja ens han donat suport i el 30 % dels adherits del barri són voluntaris.
 
La Candidatura Tarragona 2016 vol acostar el projecte de la candidatura a tots aquells ciutadans que estan més allunyats del  centre de la ciutat, perquè  coneguin el potencial de la nostra candidatura, i sumar adhesions al projecte de Tarragona 2016 entre la població resident als barris que no hagi pogut visitar-la durant les tres setmanes en les quals ha estat a l’envelat de la Rambla Nova.

Aquest és el recorregut de l'exposició pels diferents centres cívics de la ciutat:
  • Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau del 18 al 30 de maig
  • Centre Cívic de Torreforta de l’1 al 13 de juny
  • Centre Cívic de Bonavista del 15 al 27 de juny

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta