Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 L'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" es presenta al Centre Cívic de Sant Salvador

L'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" es presenta al Centre Cívic de Sant Salvador

L'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" es presenta al Centre Cívic de Sant Salvador

Fins al 27 de juny la mostra també es podrà visitar a Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Bonavista
10/05/2010


La Candidatura de Tarragona 2016 portarà l’exposició “Tarragona 2016 ens obrim a la Cultura”, pels centres cívics dels diferents barris de la ciutat. Aquesta exposició farà un recorregut, fins al 27 de juny, pels barris de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Bonavista, als respectius Centres Cívics on romandrà visitable durant dues setmanes en cada barri.

Actualment, l’exposició ja pot visitar-se al centre cívic de St. Salvador. L’acte de presentació de l’exposició en aquest barri es  farà el dimecres dia 12 de maig a les 19 h i comptarà amb la presència de la tinenta d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Ensenyament, responsable de Tarragona 2016, Rosa Maria Rossell; la tinent d’alcalde i regidora de barri de Sant Salvador, Victòria Pelegrín i la consellera responsable dels centres cívics de Tarragona, Sandra Coloma.
 
La Candidatura Tarragona 2016 vol acostar el projecte de la candidatura a tots aquells ciutadans més allunyats del centre de la ciutat, perquè coneguin el potencial de la nostra candidatura, i sumar adhesions al projecte de Tarragona 2016 entre la població resident als barris que no hagi pogut visitar-la durant les tres setmanes en les quals ha estat a l’envelat de la Rambla Nova.

Aquest és el recorregut de l'exposició pels diferents centres cívics de la ciutat:

  • Centre Cívic de Sant Salvador del 4 al 16 de maig
  • Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau del 18 al 30 de maig
  • Centre Cívic de Torreforta de l’1 al 13 de juny
  • Centre Cívic de Bonavista del 15 al 27 de juny
Segells de reconeixement d’administració oberta