Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 Tàrraco Viva i l'ICAC ofereixen la projecció d'onze documentals arqueològics

Tàrraco Viva i l'ICAC ofereixen la projecció d'onze documentals arqueològics

Tàrraco Viva i l'ICAC ofereixen la projecció d'onze documentals arqueològics

Fins al divendres 28 de maig
27/05/2010

 

En el marc de les activitats de Tàrraco Viva 2010, està tenint lloc la 3a edició del Cicle de documentals arqueològics que coorganitzen l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, l’Ajuntament de Tarragona i el Festival del Bidasoa; que va engegar ahir dimecres 26 de maig i continuarà fins demà divendres 28.
 
Les projeccions tenen lloc a la sala d’actes de l’ICAC fins divendres a la tarda, on es passaran un total d’onze documentals relacionats amb el món egipci, grec, etrusc i romà. Aquests documentals són els més representatius de la IX edició del Festival Internacional de Cine Arqueológico del Bidasoa que es celebrà del 17 al 21 de novembre de 2009 a Irún.
 
Gràcies a l’acord de col·laboració establert entre la direcció d’aquest festival, l’Ajuntament de Tarragona i l’ICAC, en el marc de les jornades de Tarraco Viva ens serà possible poder gaudir d’alguns dels millors documentals presentats a concurs en aquesta recent edició.
 
Per a més informació:
 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta