Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2010 Tarragona 2016 aconsegueix 3.000 signatures de suport i dinamitza la candidatura amb l'exposició de la Rambla Nova

Tarragona 2016 aconsegueix 3.000 signatures de suport i dinamitza la candidatura amb l'exposició de la Rambla Nova

Tarragona 2016 aconsegueix 3.000 signatures de suport i dinamitza la candidatura amb l'exposició de la Rambla Nova

La mostra ha rebut la visita de prop 5.000 persones
05/05/2010

L’exposició “Tarragona 2016. Obrim a la Rambla”  ha estat oberta al públic tres setmanes al tram superior de la Rambla Nova, entre el 9 d’abril i el 2 de maig, i ha tancat al públic aquest passat diumenge dia 2. Durant el temps que l’exposició ha estat ubicada a la Rambla Nova, l’han visitat unes 5.000 persones aproximadament, amb un punt àlgid el dia de Sant Jordi.
 
La valoració de l’exposició ha estat molt positiva perquè a més a més de dinamitzar la candidatura de Tarragona 2016 entre els ciutadans i turistes, ens han donat suport, mitjançant l’adhesió, 3.000 persones.
 
Durant aquests dies, a més a més, hi ha hagut diferents actuacions de grups musicals a càrrec de grups de la ciutat. Precisament el darrer dia, com a cloenda, va tenir lloc el concert del grup Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort. Aquest grup que fa gira per places i carrers de Catalunya va presentar la gira que duen a terme per les 41 capitals de comarca catalanes, tocant a places i carrers.
 
Aprofitant l’obertura de l’exposició també es va presentar la nova pàgina web de la candidatura www.tarragona2016.org. Ara, l’exposició inicia una itinerància pels barris de la ciutat. Actualment pot visitar-se al Centre Cívic de St. Salvador i properament visitarà els de St. Pere i St. Pau, Torreforta i Bonavista.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta