Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 Aquest dissabte es presenta l'edició d'enguany de Tàrraco Viva a Cambrils

Aquest dissabte es presenta l'edició d'enguany de Tàrraco Viva a Cambrils

Aquest dissabte es presenta l'edició d'enguany de Tàrraco Viva a Cambrils

Grups de reconstrucció històrica de Tarragona faran diverses recreacions sobre la vida civil i militar de l'antiga Roma
09/03/2011

El proper dissabte 12 de març des de les 11.30 fins a les 13.30 h es realitzaran diverses activitats del Festival Tàrraco Viva a la Vil·la de la Llosa a Cambrils.

En aquestes activitats participaran els grups de reconstrucció històrica de Tarragona que realitzaran diverses recreacions sobre la vida civil i militar de l’antiga Roma.

Aquesta activitat, organitzada per l’Oficina del Festival Tàrraco Viva amb la col·laboració del Consorci del Pla de Competitivitat Turística de la Tarraco Romana, té per objectiu presentar i donar a conèixer Tàrraco Viva a diversos indrets de Catalunya (Barcelona, Lleida i Cambrils) i Espanya (Pamplona, Sagunt i Còrdova).

En el cas de Cambrils l'activitat, de caràcter gratuït, es realitza en col·laboració amb l'Associació de Veïns del Barri de La Llosa, l'Ajuntament de Cambrils i el Museu d'Història de Cambrils. D'aquesta manera, a més de l'objectiu de presentar Tàrraco Viva, s'hi afegeix l'objectiu de difondre i dinamitzar la Vil·la Romana de la Llosa. 

Segells de reconeixement d'administració oberta