Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 El Festival Tàrraco Viva es presenta al Museu d'Història de Catalunya

El Festival Tàrraco Viva es presenta al Museu d'Història de Catalunya

El Festival Tàrraco Viva es presenta al Museu d'Història de Catalunya

Diversos grups de reconstrucció històrica faran aquest diumenge recreacions sobre la vida civil i militar de l'antiga Roma
24/03/2011

El proper diumenge 27 de març des de les 11.30 fins a les 13.30 h es realitzaran diverses activitats del Festival Tarraco Viva de Tarragona al  Museu d’Història de Catalunya. En aquestes activitats participaran els grups de reconstrucció històrica de Tarragona que realitzaran diverses recreacions sobre la vida civil i militar de l’antiga Roma.

L’activitat organitzada per l’Oficina del Festival Tarraco Viva i amb la col·laboració  del Consorci del Pla de Competitivitat Turística de la Tarraco Romana, té per objectiu presentar i donar a conèixer aquest festival de Tarragona que aquest any arriba ja a la seva 13a edició en diversos indrets de Catalunya (Barcelona, Lleida i Cambrils) i Espanya (Pamplona, Sagunt i Còrdova).

Les persones que s’acostin al Museu d’Història de Catalunya podran veure com era la vida quotidiana a l’antiga Roma, els seus rituals de la llar i també com eren les legions, els seus signes i imatges, el seu armament i també les diferències entre un exercit de l’època republicana o imperial (aquell que coneixem més per les pel·lícules) a un exèrcit d’època tardoromana ja ben entrat els segles III i IV. Es tracta d'una mostra de les activitats que es desenvoluparan a Tarragona del 5 al 15 de maig.

Les activitats de vida civil es realitzaran al vestíbul del Museu d’Història i les activitats de les legions romanes a l’exterior, en l’espai que hi ha entre el Museu i l'edifici de la Conselleria de Benestar i Família.

Segells de reconeixement d'administració oberta