Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 El trasllat de la Maqueta de Tàrraco modifica els horaris dels museus

El trasllat de la Maqueta de Tàrraco modifica els horaris dels museus

El trasllat de la Maqueta de Tàrraco modifica els horaris dels museus

Casa Castellarnau i Casa Canals obriran les portes de 9 a 15 h, excepte els divendres i dissabte, quan es podran visitar fins a la nit
28/07/2011

La maqueta romana de Tàrraco, que estava ubicada a la Volta del Pallol, s’ha desplaçat a l’edifici de l’Antiga Audiència com a conseqüència de les modificacions que han hagut de fer-se en el projecte de rehabilitació de les obres de Ca l’Agapito, a causa de la descoberta d’una volta romana transversal al pòrtic.

Aquesta circumstància ha originat la necessitat de reorganitzar el personal de vigilància del Museu d’ Història de Tarragona i, en conseqüència, revisar l’horari dels nostres recintes, amb l’interès de permetre l’accés al major nombre de visitants.

El criteri ha estat apostar per obrir la maqueta tots els dies de la setmana i potenciar el patrimoni romà que es manté obert en l’horari habitual. Les cases museu (Castellarnau i Canals) estaran obertes al públic d’acord al següent horari:

  • De dimarts a dijous de 9 a 15 h.
  • Divendres i dissabte de 9 a 21 h.
  • Diumenge i festius de 9 a 15 h.

L’horari que s’ha fet fina ara ha estat el següent:

  • De dimarts a dissabte de 9 a 21 h.
  • Diumenge i festius de 9 a 15 h.

Per tant, només tanquen tres tardes a la setmana, respecte l’horari anterior.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta