Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 Nova musealització de la volta de la Tecleta

Nova musealització de la volta de la Tecleta

Nova musealització de la volta de la Tecleta

Els treballs han consistit a col·locar-hi una rampa per suprimir les barreres arquitectòniques, canviar la il·luminació i donar més protagonisme als pedestals, que s’han restaurat
20/04/2011

La tinent d’alcalde de Patrimoni Rosa Rossell i el director del Museu d’Història Lluís Balart han presentat aquest dimarts, dia 19, la nova musealització de la Volta de la Tecleta. Aquest espai històric ha canviat de forma després de redistribuir l’espai i incorporar-hi importants millores de musealització. Els treballs han consistit a col·locar-hi una rampa per suprimir les barreres arquitectòniques, canviar la il·luminació i donar més protagonisme als pedestals, que s’han restaurat. Aquests ara estan col·locats damunt d’uns suports il·luminats i es pot apreciar la seva epigrafia, la qual s’ha traduït en diferents idiomes: català, castellà, anglès, francès, etc.

D’altra banda, la Tecleta s’ha ubicat al fons de la sala, cosa que dóna perspectiva a l’espai i ressalta la volta, que també s’ha netejat i restaurat. Finalment, assenyalar que els banys s’han renovat completament.

Segells de reconeixement d'administració oberta