Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 Presentació del llibre 'Tarragona. Recull gràfic 1863-1967'

Presentació del llibre 'Tarragona. Recull gràfic 1863-1967'

Presentació del llibre 'Tarragona. Recull gràfic 1863-1967'

Editat per editorial Efadós amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona
18/01/2011

Aquest dilluns 17 de gener, la tinenta d’alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell, acompanyada de la representant de l’editorial Efadós, Roser Arís; i de Jaume Benages, Jaume Fontanet i Josep Maria Sabaté Bosch, ha presentat en roda de premsa el llibre Tarragona. Recull gràfic 1863-1967

L’editorial Efadós amb la col·laboració de la Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament,  mitjançant l’Arxiu Històric de la Ciutat, presenta aquest llibre que recull fotografies representatives dels diferents vessants de la ciutat de Tarragona entre 1863 i 1967, i posa l’accent en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes, i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

El volum de la publicació és de 824 pàgines en format DiN A4 amb unes 900 fotografies, restaurades digitalment, impreses a dues tintes, en color sèpia i amb enquadernació de luxe. S’edita en fascicles de periodicitat setmanal. El llibre forma part de la Col.lecció L’Abans.

El proper divendres dia 21 es podrà recollir el fascicle de presentació, conjuntament amb les cobertes i les sobrecobertes, gratuïtament, a la llibreria, papereria o quiosc habitual. Els propers fascicles es trobaran cada divendres, un de nou cada setmana, fins a completar el llibre, compost de cinquanta fascicles més el de presentació.

Jaume Benages Olivé i Jaume Fontanet Torres són els autors que han elaborat aquest volum.

Segells de reconeixement d'administració oberta