Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 Tarraco 2011, jornades d'arqueologia sobre intervencions a la ciutat romana i el seu territori

Tarraco 2011, jornades d'arqueologia sobre intervencions a la ciutat romana i el seu territori

Tarraco 2011, jornades d'arqueologia sobre intervencions a la ciutat romana i el seu territori

Se celebraran els dies 10 i 11 de novembre i tenen com a objectiu conèixer, debatre i publicar els treballs arqueològics realitzats en els darrers anys sobre Tarraco
09/11/2011

En el marc del primer Fòrum del Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) s’ha organitzat una reunió científica per conèixer, debatre i publicar els treballs arqueològics realitzats en els darrers anys a l'antiga ciutat de Tarraco i el seu territori, incloent les intervencions realitzades sobre els monuments reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat.

L’organització ha estat assumida per una comissió tècnica integrada per representants de les diferents institucions amb responsabilitat sobre el patrimoni històric i arqueològic de Tarragona i estan cridats a participar els directors de les principals intervencions arqueològiques realitzades en el període 2000/2010. Les jornades constituiran una oportunitat de confrontació i d’aproximació entre els professionals pertanyents a diverses institucions i amb responsabilitats diverses –empreses d’arqueologia, investigadors d'Universitats, Museus i Administracions- que tenen la recerca sobre Tarraco com activitat principal.

Les jornades estan obertes als estudiants universitaris i a tots aquells ciutadans interessats pel patrimoni històric i arqueològic de Tarraco.

Les institucions organitzadores són la Universitat Rovira i Virgili (àrea d’Arqueologia, Dep. d’Història i Història de l’Art), l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, la Comissió de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona / Museu d’Història de Tarragona, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i els Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Arqueologia).

Ubicació

  • 10 de novembre. Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura (c. Major 14)
  • 11 de novembre. Edifici Antiga Audiència, Pl. del Pallol


Més informació

http://www.ceics.eu/media/upload/pdf/arqueologia_classica_general_editora_62_20_1.pdf

Segells de reconeixement d'administració oberta