Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2011 Tarragona acull les jornades del projecte CULTURE, de la UNESCO

Tarragona acull les jornades del projecte CULTURE, de la UNESCO

Tarragona acull les jornades del projecte CULTURE, de la UNESCO

Durant dos dies es debaten les estratègies per oferir serveis culturals innovadors i per millorar la gestió dels centres urbans històrics
07/03/2011

Aquest dilluns 7 de març i l'endemà dia 8, Tarragona acollirà en unes jornades del projecte CULTURE (Cités UNESCO Laboratoires Urbans Equilibrés), un projecte de cooperació transnacional cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, que vetlla per la preservació dels barris històrics de ciutats UNESCO de l’àmbit mediterrani europeu. Les sessions de treball d’aquesta trobada estan dedicades a debatre les estratègies comunes per oferir serveis culturals innovadors i l’altra, a la recerca d’estratègies transnacionals per millorar la gestió del centres urbans històrics.

La participació de Tarragona en aquest projecte ha significat la projecció de la ciutat en l’àmbit mediterrani i la cooperació amb altres ciutats que la UNESCO ha inclòs a la llista de patrimoni mundial. La reunió dels socis del Programa CULTURE de Tarragona es fa després de les realitzades a Nàpols, Múrcia, Pisa, Ferrara, Corfú i Rodes.

Les reunions de treball es fan a Casa Canals, a la Sala Joan Baptista Plana. El dilluns iniciaran a les 14.30 h, i es farà un acte de presentació a càrrec de les tinentes d’alcalde de Patrimoni i Cultura, respectivament, Rosa Rossell i Carme Crespo; i s’allargaran fins a les 19 h. Dimarts seran matí i tarda, de 9 a 19 h, amb diferents grups de treball i reunió final del comitè organitzador.

Segells de reconeixement d’administració oberta